Wognum-Noord

Medemblik - Wognum
Toekomstig aanbod

Over dit project

Kuin Vastgoed, KlokGroep en USP Vastgoed hebben de eigendomsrechten verworven van 13 hectare grond aan de rand van Wognum om hier woningbouw mogelijk te maken. Op deze plek, tegenover de ambulancepost vlakbij de A7, kan in de komende 10 jaar een woonwijk van 350 tot 400 woningen worden ontwikkeld. Het plan is om hier huur- en koopwoningen te bouwen voor alle sectoren van starters tot senioren in een groene wijk met veel water, aandacht voor flora en fauna en duurzaam en circulair bouwen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wognum-Noord
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Medemblik.

Aanmelden