Actueel

Nieuws

Groter wonen en lagere lasten? Dit kan zeker. Lokaal nieuws woensdag 20 mei 2020

Groter wonen en lagere lasten? Dit kan zeker.

De rente is nu historisch laag en daar kunt u van profiteren. Groter wonen tegen dezelfde of lagere lasten? Dan kan zeker. Bij verkoop van de huidige woning is (vaak) geen boeterente verschuldigd, hierdoor kunt u bij de aankoop van uw nieuwe woning gebruik maken van de op dit moment historisch lage rente.

Oversluiten

Ook uw huidige hypotheek kan mogelijk profiteren van de lage rentestand. Hier komt wel het een en ander bij kijken, maar het loont zeker de moeite om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bezien of oversluiting voor u tot lagere lasten kan leiden.

Aflossingsvrije hypotheek

Veel mensen hebben nog een aflossingsvrije hypotheek. Heeft u al nagedacht hoe u uw hypotheek gaat aflossen? Ons advies is om u hierin tijdig te verdiepen. De bedragen zijn te groot om hier pas op het laatste moment bij stil te staan en tot de ontdekking te komen dat u mogelijk in de problemen komt of op het laatste moment akkoord moet gaan met voorwaarden die niet in uw voordeel zijn.

Starter

Bent u starter op de woning markt? Ga dan ruimschoots op tijd met uw hypotheekadviseur om de tafel. Wij kunnen dan tijdig met u inventariseren wat uw mogelijkheden zijn en in welke prijsklasse u kunt kijken en welke hypotheek het beste bij u past.

Onafhankelijk advies

Naast RegioBank werken wij met veel andere hypotheekverstrekkers. Veel banken adviseren alleen hun eigen hypotheekproduct. Door dit beperkte advies zijn de kosten die zij in rekening brengen lager dan die van de gemiddelde onafhankelijk hypotheekadviseur. Echter een onafhankelijk hypotheekadviseur kijkt naar de voorwaarden van de hypotheek, die per bank kunnen verschillen, en zet die af tegen de wensen en mogelijkheden die u heeft. Ook kunnen wij de rentetarieven die de verschillende banken rekenen naast elkaar leggen. Bij een 0,1 % lagere rente die wij vinden kunt u over de gehele looptijd van uw hypotheek al een bedrag besparen van EUR 6.000,- aan rentebetalingen bij een hypotheek van EUR 200.000,- en een looptijd van 30 jaar.

Samenvatting

In welke van de bovenstaande categorie├źn u ook valt, het loont zeker de moeite om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze ervaren hypotheekadviseurs leggen u graag uit wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Wij horen graag van u! Maak een vrijblijvende afspraak en bel ons op 0227 542322, stuur een e-mail naar info@toebak.eu of laat een bericht achter op onze website www.toebak.eu . Ook kunt u onze app downloaden en ons van daaruit een bericht versturen!Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Medemblik.

Aanmelden