Wandgrimeurs

De Perenlaan

Medemblik - Zwaagdijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouwproject De Perenlaan in Zwaagdijk-West
Wonen in een duurzame wijk met veel groen en tegelijkertijd alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Op deze mooie locatie aan het karakteristieke dorpslint van Zwaagdijk-West, dat is wonen in De Perenlaan.

Binnenkort start de ontwikkeling van deze locatie waar 10 starters-, 4 senioren- en 4 vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Bij de verkoop krijgen (oud)inwoners van Zwaagdijk-West voorrang. Bent u geïnteresseerd? Meldt u aan en u wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Planning
De Provincie heeft een positieve houding over de ontwikkel locatie. Afhankelijk van de bestemmingsplanprocedure start de verkoop naar verwachting medio zomer 2023.

Voor meer informatie zie de website www.deperenlaanzwaagdijk.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Perenlaan
Koopwoningen
18
Type woningen
Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Medemblik.

Aanmelden