Commandeur

Medemblik - Wognum
Toekomstig aanbod

Over dit project

De bedoeling is om met De Commandeur een gevarieerd woningaanbod te realiseren voor uiteenlopende doelgroepen. Het plan is om hier huur- en koopwoningen te ontwikkelen voor alle sectoren - van starters tot doorstromers en senioren - in een groene wijk met veel water, aandacht voor flora en fauna en duurzaam en circulair bouwen.

Doe mee met het wensenonderzoek en help mee aan de totstandkoming van deze prachtige wijk. Wij zijn benieuwd naar uw voorkeuren! Vul de enquĂȘte in via www.decommandeurwognum.nl en geef uw wensen door.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Commandeur
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Medemblik.

Aanmelden