Medemblik aan Zee

Medemblik - Medemblik
Toekomstig aanbod

€ 550.000,- tot € 825.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
138 - 194m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Unieke kans: Wonen met uitzicht op het IJsselmeer
In het levendige centrum van Medemblik worden 16 nieuwbouwwoningen met stadse allure gerealiseerd, aansluitend aan het markante oude stadhuis. Medemblik aan Zee zoals het project heet, ligt aan de Westfriese Omringdijk, hierdoor hebben 11 van de 16 woningen uitzicht over de voormalige Zuiderzee.

De woningen variëren in grootte van 138 t/m 194 m². De vanaf prijs is € 550.000,-- v.o.n. De woningen zijn voorzien van: vloerverwarming, een compleet afgewerkte badkamer, een balansventilatie systeem met warmteterugwinning, ruim terras/tuin en zijn voorzien van zonnepanelen. De woningen worden gasloos opgeleverd en parkeren kan vlak voor de deur en deels overdekt in dit nieuw te realiseren plan.

Medemblik heeft een goede bereikbaarheid. Zo is de A7 dichtbij en ben je in slechts circa 40 minuten in Amsterdam.

Uniek wonen in een nieuwbouwwoning in het centrum van Medemblik en genieten van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer? Bel Groot & Nieuweboer Makelaardij op 0227-545755 of kijk op www.wonen-medemblik.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Medemblik aan Zee
Woningen
14 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 550.000,- tot € 825.000,-
Type woningen
Geschakeld, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Medemblik.

Aanmelden